Implementacija

Nove tehnologije bez glavobolja


U Infigu volimo reći da ne postoje loše sigurnosne tehnologije, već samo loše implementacije tih tehnologija. Iako postoje određene razlike između produkata, kvalitetan dizajn i implementacija su ono što tehnologiju čini uspješnom i efikasnom. I upravo to je ono što Infigo izdvaja od konkurencije – znamo kako iz svake tehnologije izvući maksimum i kako je prilagoditi stvarnim potrebama korisnika.

Već više od desetljeća uspješno implementiramo vlastita sigurnosna i poslovna rješenja (SIEM, FRAML, Compli…) kao i riješena naših partnera širom svijeta.
Imamo više od 100 klijenata i preko 250 implementacija na tri kontinenta – obilježili smo pametne gradove, kontrolu zračnog prometa, rafinerije, data centre i sve između!

Koja je naša tajna?


Tajna je da nema tajne. U našem implementacijskom timu imamo nekoliko stotina godina zajedničkog iskustva. Imamo preko 130 certifikata među nama (oko 90 od njih su Splunkovi), naši voditelji projekta su PMP, PMI-ACP, TOGAF certificirani, te smo radili dugo i naporno kako bismo pružili našim klijentima najbolju uslugu. Posebno smo ponosni na to što smo Splunk Elite Authorized Reseller, Splunk Security Specialized Partner, Splunk IT OPS and APP Specialized Partner i Splunk Professional Services Practice Partner. To je to – naporan rad, kontinuirano učenje i želja za postizanje besprijekornih rezultata. Na kraju, naše ime i naša reputacija su u pitanju, a mi s time ne kockamo.

Implementacija, održavanje, podrška, mi smo potpuni paket

Dajte nam standardni dogovor!


Ne postoji standardni dogovor, a onaj tko kaže drugačije ne govori istinu. Svaki projekt je drugačiji jer je svaka organizacija drugačija, a svaki put do vašeg cilja je jedinstveno vaš. To sve uzimamo u obzir dok pronalazimo pravo rješenje za vašu poslovnu strategiju i vašu viziju. Infigo IS uvijek je u potrazi za novim tehnologijama – nekad našim, nekad partnerskim – koje će maksimizirati vaš potencijal.

Općenito, radit ćemo pripremu projekta (dizajn arhitekture, preduvjeti, određivanje realnih i mjerljivih ciljeva...), kick-off (radionice i ostalo), instalaciju i konfiguraciju (ovdje sve zavisi o rješenju), data onboarding (ovisno o opsegu projekta), obuku i poučavanje, prihvaćanje rješenja te na kraju zatvaranje projekta stvaranjem i isporukom dokumentacije. A dok se sve to zbiva, neprestano gledamo na jednu stvar koja nas uvijek vodi – osiguravamo da sve što napravimo mora poboljšati sigurnost klijenta.