15 godina Infigo IS-a


U jeku pandemije, prenatrpani poslom i obavezama, navršili smo 15 godina. Nije bilo tuluma, slavlja, bakanalija, nego samo moment kontemplacije

Dogodilo se to zapravo prije par tjedana, ali kako smo prenatrpani poslom (kao i u svakom zadnjom kvartalu), nekako smo to gurnuli sa strane. Da nije bilo globalne pandemije organizirali bismo veliko slavlje za sve naše prijatelje i poslovne partnere, ali kako je stanje kakvo je, to bi bila izrazito loša ideja, a od takvih bježimo.
 
Malo smo se prisjećali početka prije 15 godina, kad je Infigo IS zamišljen kao isključivo infosec konzultantska radnja, no ispostavilo se da se od toga nije moglo živjeti. Srećom smo krenuli i sa savjetovanjem oko integracija Splunka, a kako su klijenti bili jako zadovoljni, svi su željeli da im odradimo i samo integraciju. Pa smo krenuli i s tim!

Trebalo nam je par godina da izbacimo van naš prvi softverski proizvod, a onda smo odlučili da je vrijeme pravog rasta i s njim zapravo nismo stalni do danas – svake godine rastemo za više od 50 posto, bez greške, u svim važnim metrikama, od broja zaposlenika pa do profita.
Zadnja velika avantura u koju smo se upustili je MSSP – Infigo MSSP i Infigo FRAML dvije su velike usluge s kojim smo se bavili, ulagali puno sredstava i vremena, i koje će postati važne grane Infigovog rasta u skorijoj budućnosti.
I tako, dok se pandemija ne obuzda do onda smo u poslovnom modu, ali kad ćemo se opet moći okupljati kao ljudi bit će tuluma! Jedino ako ovo sve nije dugačak uvod u apokalipsu, onda nismo sigurni gdje se vidimo...

Galerija