Predavanje Infigo IS-a na konferenciji F2 - Future of Fintech


Naš konzultant za prevare i produkt menadžer Davor Marić održao je predavanje na fintech konferenciji F2 – tema, pranje novca i prevare

Prošli tjedan održana je dvodnevna konferencija F2 – Future of Fintech gdje je naš Davor Marić održao predavanje pod nazivom "Managing AML and Fraud risks in FinTech". Kako sam naslov govori predavanje se orijentiralo na upravljanje rizicima od pranja novca i prevara, a način kako to napraviti je jednostavan – Infigo FRAML (FRaud and Anti-Money Laundering). Naše modularno rješenje iz jednog seta podataka sposobno je boriti se na dvije fronte, pogotovo jer su te dvije fronte isprepletene.
Dakako, stvari su ispod površine puno kompleksnije jer dok je dovoljan jedan set podataka mi nudimo obogaćivanje informacija vanjskim podacima ili onima iz drugih odjela financijskih institucija kako bi cijeli sustav bio čim učinkovitiji.
 
Kako smo taman ušli u novi val lockdowna broj posjetitelja konferencije bio je skoro sveden na nulu tako da se konferencija održala virtualno s predavačima na jednom mjestu. Posjetitelji su mogli pratiti streamove, a mi vam predstavljamo Davorovo predavanje u trajanju od malo više od 23 minute. Ukoliko vas je ikad zanimalo koji su problemi fintecha i kako ih riješiti, ovo predavanje je baš za vas.