Infigo IS postao Splunk Professional Services Practice Partner


Kroz godine postali smo Splunk Elite Authorized Reseller, Splunk Security Specialized Partner i Splunk IT OPS and APP Specialized Partner. Tome smo sada pridodali titulu Splunk Professional Services Practice Partner

Infigo IS surađuje sa Splunkom više od 10 godina; osim što razvijamo svoje aplikacije na njegovoj platformi, bavimo se i implementacijom Splunkovih rješenja. Kako se radi o big data platformi, implementacije se jako često obavljaju u izazovnim okruženjima, obuhvaćaju kompleksne zadaće i minimalan, čak i nikakav, prostor za greške.

Kroz godine postali smo Splunk Elite Authorized Reseller, Splunk Security Specialized Partner i Splunk IT OPS and APP Specialized Partner. Tome smo sada pridodali titulu Splunk Professional Services Practice Partner. Radi se priznanju da je Infigo IS ne samo zadovoljio dovoljnu količinu certifikata koju posjeduju njegovi zaposlenici nego je obavio određeni broj verificiranih implementacija – jednostavno Infigo IS posjeduje stručnjake i projekte koji se mogu mjeriti s bilo kim na svijetu!

Makar su svi naši timovi prepuni sposobnih i pametnih stručnjaka, danas smo posebno ponosni na naš integracijski tim i čestitamo im na izvanrednom trudu i rezultatima.